Derbiul FCSB - Dinamo, întrerupt în minutul 33, la scorul de 1-1, din cauza unor incidente, a fost reluat după aproximativ zece minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La un corner pe care urma să-l execute de pe partea stângă de Florin Coman, fanii au aruncat cu obiecte în teren şi au scandat injurii rasiste la adresa jucătorului FCSB.

Galeria dinamovistă a scandat: "Ţiganule" şi "Afară cu ungurii din ţară".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Arbitrul Istvan Kovacs a trimis jucătorii la cabine şi meciul a fost oprit zece minute. Arbitrul de centru a fost şi el lovit de un obiect venit din peluza dinamovistă.

Dacă incidentele vor continua, partida ar putea fi oprită definitiv.

Dinamo a deschis scorul prin Ciobotariu, în minutul 9, iar FCSB a egalat prin Coman, în minutul 28.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.