Derbiul Dinamo - FCSB a fost oprit în minutul 63 de arbitrul Horaţiu Feşnic, pentru petarde şi alte obiecte aruncate pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii celor două echipe au mers la vestiare.

Partida este oprită pentru zece minute.

Scorul este de 2-1 pentru "alb-roşii". Au marcat: Sin '37, V. Lazăr '62 / Tănase '45+9 (p).

1-0, min. 37: Sin a marcat din lovitură liberă de la 22 de metri lateral dreapta. Mingea s-a dus la vinclu, pe colţul scurt al porţii apărate de Bălgrădean;

1-1, min. 45+9: Ioan Filip l-a luat în braţe pe Planici  în careu la un corner al FCSB, iar Feşnic a dictat lovitură de la 11 metri. Tănase a marcat din penalti, în minutul 45+9;

2-1, min. 62: V. Lazăr a trimis în poartă din şapte metri, centrarea pe jos a lui Sorescu.

Slavko Perovici de la Dinamo a fost lovit în faţă de Iulian Cristea de la FCSB, atacantul prăbuşindu-se pe teren, în minutul 44 al derbiului Ligii I.

Jucătorii celor două echipe au făcut semne disperate echipei medicale să intre pe teren. Două ambulanţe au ajuns foarte rapid la mijlocul terenul unde s-a produs accidentarea.

Cu sângele curgându-i din nas, sârbul a părăsit terenul conştient, pe targă, fiind transportat la spital. El a fost înocuit de Daniel Popa.

Arbitrul Feşnic i-a acordat iniţial cartonaşul galben lui Cristea, apoi a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat.

Meciul a fost întreurpt mai mult de cinci minute.

Pe parcursul primei reprize, numeroase petarde au fost aruncate în teren de suporterii ambelor echipe, dar arbitrul Horaţiu Feşnic nu a oprit partida.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.