Dennis Man a declarat, miercuri seară, după meciul naţionalei României cu Macedonia de Nord, scor 0-0, că rezultatul este unul echitabil, el menţionând că este încrezător în şansele de calificare la Cupa Mondială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ne-am dorit foarte mult victoria în această seară, din păcate nu am reuşit să o obţinem. Dar per total suntem mulţumiţi. Este normal în timpul meciului să existe discuţii, nervi. Important este că încet-încet am reuşit să intrăm în joc. Am început mai greu partida, pe parcurs ne-am dat drumul. Pentru mine este egal, încerc să ajut echipa pe orice post. Din păcate atât am reuşit astăzi atât ca echipă cât şi eu. Suntem încrezători, credem în şansa noastră până la final, vom trata fiecare meci la victorie. În fotbal este posibil orice, ne-am bucurat foarte mult când am auzit rezultatul din Armenia, dar important era să câştigăm şi noi. Să fim cinstiţi, cred că este un rezultat echitabil”, a spus Man la Pro TV.

Reprezentativa României a remizat, miercuri seară, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata Macedoniei de Nord, într-un meci din grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022. Ca urmare a rezultatelor de miercuri, tricolorii se menţin pe locul trei în clasamentul grupei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.