Jucătorul Ciprian Deac a declarat, duminică seară, că CFR Cluj a meritat să câştige titlul de campioană, deoarece a fost echipa mai constantă. El a spus că l-ar ţine pe Dan Petrescu 20 de ani la CFR Cluj, deoarece este un "antrenor incredibil, diabolic".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că am meritat titlul, am fost echipa mai constantă, care a ştiut cel mai mult ce vrea. Cred că valoarea lotului, antrenorul, seriozitatea clubului, ne-au dat dreptul la acest titlu. A fost o presiune mare, ştiind că soarta se decide în acest meci. Cred că am arătat ca o echipă matură. L-aş ţine pe Dan Petrescu 20 de ani, e un antrenor incredibil, diabolic, este special. Ne-am gândit de la început la campionat, am lăsat ciocul mic şi am muncit mai mult", a declarat Deac la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a patra oară în istoria sa, după ce a învins FC Viitorul, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. CFR Cluj a câştigat titlul cu doar un punct avans faţă de FCSB, care s-a impus, tot duminică, scor 1-0, cu Astra Giurgiu.

Este al doilea titlu câştigat de antrenorul Dan Petrescu în Liga 1, după cel obţinut pe banca Unirii Urziceni, în 2009. El s-a aflat, duminică, la meciul 500 din carieră ca antrenor.

CFR Cluj a mai câştigat titlul de campioană în 2008, 2010 şi 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.