Fotbalistul brazilian al echipei Astra Giurgiu, Wiliam Douglas De Amorim, care de curând a primit cetăţenia română, a declarat că jucătorii echipei sale au fost luptători şi au reuşit să se impună în Supercupa României cu CFR Cluj. El a nu a discutat cu nimeni de la naţională, dar va da totul dacă va fi convocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un teren greu, un meci greu, dar am făcut o primă repriză mai bună. Este foarte greu, noi suntem mai tehnici, dar am fost luptători şi am reuşit să câştigăm meciul. Sper să mergem bine în continuare. Nu am vorbit cu nimeni de la naţională, sper ca la fiecare meci să dau totul, ca şi la echipă să dau să dau totul din mine. Junior Morais este cel mai bun fundaş din România, dacă vine, e pregătit să dea totul. Sperăm ca Silviu (n.r.: Silviu Lung Jr.) să revină cât mai repede", a declarat De Amorim la Digisport.

Campioana Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe Cluj Arena, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CFR Cluj, şi a câştigat Supercupa României pentru a doua oară în istoria sa. Astra a mai obţinut acest trofeu şi în 2014.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

William De Amorim a înscris în minutul 86 cu un şut din afara careului, trimiţând mingea în poarta lăsată goală de Marc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.