Antrenorul echipei Young Boys Berna, David Wagner, a declarat că golul prin care CFR Cluj a decshis scorul în meciul de marţi, din Liga Campionilor, a fost înscris din poziţie de ofsaid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am avut nicio problemă astăzi. Cred că a fost ofsaid acolo, la golul lor, asta a fost cea mai mare problemă. În rest am dominat, cred că am meritat acest rezultat. Este 1-1 la pauză, suntem bucuroşi că vom juca returul acasă. E un rezultat care lasă totul la mâna noastră. Ne-a surprins sistemul cu trei fundaşi centrali folosit de CFR, mereu am văzut că au jucat cu patru fundaşi. La încălzire ne-am dat seama că vor fi trei fundaşi centrali, s-a schimbat puţin jocul, am avut nevoie de 25 de minute ca să ne adaptăm. Totul este la mâna noastră, vom juca în faţa suporterilor noştri. Vrem să ne calificăm în play-off, rezultatul este bun", a spus Wagner, potrivit digisport.ro.

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, marţi, pe teren propriu cu campioana Elveţiei, Young Boys Berna, în manşa I a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 10 august.

Au marcat: Manea '4 / Sierro '90+3.

Dacă va trece de Young Boys Berna, CFR Cluj va juca în play-off-ului Ligii Campionilor cu învingătoarea din dubla Ferencvaros (Ungaria) - Slavia Praga (Cehia).

În caz contrar, campioana României va evolua în play-off-ul Ligii Europa, cu învinsa din dubla dintre Steaua Roşie Belgrad (Serbia) şi Şerif Tiraspol (Moldova).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.