Tehnicianul Dario Bonetti a anunţat, vineri seară, că nu va mai antrena echipa ASA Târgu Mureş, după meciul pierdut, scor 0-3, cu CSM Politehnica Iaşi, în etapa a treia a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când joci cu echipe mai bune, pierzi. Avem jucători tineri, viitorul va fi important pentru fotbalul românesc. Trebuia să reconstruiesc o echipă, sunt mulţi jucători tineri, poate când vor veni şi Mureşan, va fi mai bine. Eu am venit cu entuziasm, dar motive personale mă duc spre altă stradă. A fost ultimul meci. Drumurile se despart, nu spun că nu mă voi întoârce, dar acum avem obiective diferite. Am întâlnit un grup frumos, dar acum e nevoie de timp. Iar eu nu am acest timp", a declarat Bonetti la Digisport.

Bonetti, în vârstă de 54 de ani, a fost numit antrenor la ASA Târgu Mureş în iunie.

Dario Bonetti a mai pregătit în România de două ori pe Dinamo Bucureşti, în 2009 şi 2012. El a mai antrenat în cariera sa formaţiile Sestrese, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, Valle del Giovenco şi naţionala Zambiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.