Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al FC Dinamo, a anunţat, duminică seară, că Dario Bonetti nu mai este antrenorul FC Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu mai este începând de acum vreo două ore. Am avutt un motiv foarte bine întemeiat, am aşteptat să se rezolve amiabil problema pe care o aveam şi cum acest lucru nu s-a întâmplat .. Am trimis o propunere de reziliere, un act de reziliere bilateral, pe care nu l-a mai semnat. S-a aşteptat încheierea amiabilă a acestei situaţii, dar cum acest lucru nu s-a întâmplat până la urmă a trebuit să luăm această măsură ca să mergem mai departe. Măsura i-a fost comunicată în cursul zilei de astăzi. Dar este dreptul dumnealui să o conteste”, a spus Zăvăleanu la Digi Sport.

În ceea ce îl priveşte pe succesorul lui Bonetti, Răzvan Zăvăleanu a spus că în acest moment favorit este Mircea Rednic. “Noi am discutat că până la data la care se va întrerupe campionatul pentru meciurile echipei naţioale vom lua o decizie. Între opţiunile noastre astăzi în pole position se află domnul Rednic”, a afirmat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.