Atleta Daniela Stanciu s-a calificat, vineri seară, în finala probei de săritură în înălţime, la Campionatele Europene indoor, de la Torun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai bună performanţă a Danielei Stanciu a fost de 1,91 metri, cu care s-a clasat pe locul 4, obţinând astfel calificarea în finala probei cu cea mai bună performanţă personală a sezonului.

Tot vineri, Florentina Iuşco s-a calificat în finala probei de săritură în lungime, iar Mikloş Andrea în finală la 400 metri.

Au ratat însă Alina Rotaru (finală, lungime), Claudia Bobocea şi Petronela Simiuc la 1.500 metri, precum şi Mihai Pîslaru la 400 metri, semifinala.

La CE de la Torun participă, până duminică, 733 de sportivi (405 la masculin şi 328 la feminin) din 47 de ţări, între care se află şi 15 reprezentanţi ai României.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.