Într-un interviu acordat postului Sky Sport, actorul Daniel Craig a declarat că antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, ar putea fi un bun interpret al personajului James Bond.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniel Craig, care a interpretat pentru ultima oară rolul celebrului Agent 007 în filmul No Time to Die, lansat de curând, a fost întrebat de fostul internaţional englez Jamie Carragher dacă el crede că Jurgen Klopp ar fi un bun James Bond.

"Îmi place mult, deci da! Am avut norocul să-l întâlnesc de câteva ori şi m-a impresionat. Există câţiva oameni pe care i-am întâlnit de-a lungul anilor şi care m-au impresionat, celălalt este, de fapt, Alex Ferguson, dar nu ar trebui să-l menţionez. (n.r. - Klopp) Este un lider şi cred că îl depăşeşte cu adevărat pe James Bond”, a răspuns Craig, un suporter al echipei Liverpool.

Klopp a răspuns cu umor cuvintelor măgulitoare ale lui Daniel Craig: "Îi mulţumesc pentru aceste cuvinte frumoase, dar aş fi un James Bond foarte rău, pentru că dacă aş ieşi din apă în slip, cred că ar fi momentul în care întreaga lume ar stinge televizoarele. Fiecare are treaba lui în viaţă, el să salveze lumea, iar eu să o ajut pe Liverpool din când în când. Atunci când eram copil, voiam să fiu James Bond, dar asta a fost demult. Între timp, sunt bucuros să-l urmăresc pe el făcând ceea ce face. Am fost suficient de norocos să-l întâlnesc pe Daniel Craig, de două ori, cred, şi îmi va lipsi ca James Bond, să fiu sincer. Dar să vedem cine va fi în locul lui. Voi urmări şi aceste filme".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.