Fundaşul brazilian Dani Alves şi-a anunţat plecarea de la campioana Franţei, PSG, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi, termin un alt ciclu din viaţa mea, un ciclu de victorii, de învăţare şi de experienţă. Vreau să mulţumesc familiei PSG pentru oportunitatea de a scrie, împreună, o pagină din istoria clubului. (...) În viaţă, totul are un început, un mijloc şi un sfârşit şi momentul de a pune punct final aici a venit. Cer iertare dacă, la un moment anume, nu am fost la înălţime, cer iertare dacă, la un moment dat, am comis o greşeală, am încercat pur şi simplu de a face tot ceea ce pot mai bine", a declarat Alves, într-un lung mesaj publicat pe reţelele de socializare.

În vârstă de 36 de ani, Dani Alves a venit la PSG în vara anului 2017, după ce a mai jucat la Bahia, la FC Sevilla, la FC Barcelona şi la Juventus.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Căpitanul naţionalei Braziliei are 111 selecţii la prima reprezentativă, pentur care a marcat opt goluri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.