Acţionarul FC Rapid, Dan Şucu, a notat, într-un mesaj adresat rapidiştilor, că jucătorii sunt datori să îi trimită “în corzi pe adversari la meciurile următoare”. El a precizat că FC Rapid nu are nevoie de jucători de mijlocul clasamentului, care îşi caută un loc călduţ, unde salariile şi primele sunt plătite la timp. “Noi ne dorim în lot jucatori cu minte şi suflet de campioni!", a subliniat Şucu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a mai menţionat că Rapid trebuie să devină “premiantul clasei”, nu un “elev mediocru”. “Premiantul clasei nu ia doi de 10 la teste, iar peste o săptămâna nota 4 la teză. Premiantul clasei munceşte zi de zi şi ia note mari tot anul, săptămână după săptămână”.

Mesajul integral al lui Dan Şucu:

"Dragi Rapidişti,

Pentru orice bărbat impulsiv, şi eu fac parte din această categorie, să ia decizii la nervi este o greşeală. Este normal să laşi puţin timp să treacă, să te linişteşti, înainte de a comenta sau de a acţiona.

Ne-aţi transmis clar că vă doriţi pentru Rapid continuarea investiţiilor, într-un ritm chiar mai accelerat, în cooptarea de noi jucatori de valoare, care să îmbunătăţească major lotul existent. Competiţia pe fiecare post este esenţială pentru perfomanţă.

Ştim cu toţii, de asemenea, că un climat de siguranţă economică, în care salariile şi bonusurile sunt consistente şi plătite la timp, creează, la rândul lui, premize excelente pentru reuşite. Ambele condiţii sunt implementate, sau în curs de implementare, şi sunt, cu siguranţă, esenţiale, dar nu suficiente.

Mai avem, însă, nevoie şi de o mentalitate de învingător! Cu această mentalitate ne-a învins Farul aseară şi, fără această mentalitate, indiferent de câte milioane vom investi, nu putem deveni niciodată campioni.

În afaceri, o focusare totală pe priorităţile firmei este singura cale către succes. Adică renunţi la plăcerile tale sau ale familiei şi te concentrezi pe un singur lucru - reuşita firmei tale. În sport, nu poate fi diferit! Un campion îşi va subordona sistemul lui de priorităţi reuşitei sportive, va fi cu mintea şi puterea de luptă, cu alimentaţia, cu odihna, cu programul 24/7 în slujba ideii de a învinge.

La Rapid avem avantajul că atât antrenorul cât şi preşedintele clubului sunt ei înşişi, pe plan sportiv, Campioni. Ei ştiu că investim la Rapid cu gândul de a transforma clubul în premiantul clasei, nu într-un elev mediocru.

Premiantul clasei nu ia doi de 10 la teste, iar peste o săptămâna nota 4 la teză. Premiantul clasei munceşte zi de zi şi ia note mari tot anul, săptămână după săptămână.

Suntem cu toţii dezamăgiţi şi supăraţi pentru dezastrul de la Ovidiu. Ne dorim ca băieţii, după ce au fost număraţi la podea, să fie ei cei care vor reuşi sa-i trimită în corzi pe adversari în meciurile următoare.

Ne sunt datori! Şi, în măsura în care Adrian va avea încredere sa-i trimită din nou în teren in meciul următor, vor trebui să ne dovedească că au mentalitate de campioni .

Noi nu avem nevoie de jucători de mijlocul clasamentului, care îşi caută un loc călduţ, unde salariile şi primele sunt plătite la timp.

Noi ne dorim în lot jucatori cu minte şi suflet de campioni!"

Echipa Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 7-2, formaţia Rapid Bucureşti, în primul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.