Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni, că nu-şi putea imagina un meci mai greu la revenirea în Liga I după opt ani, el afirmând că la partida cu FC Botoşani îşi reproşează că echipa CFR Cluj a luat gol din fază fixă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Revin după 8 ani în campionatul românesc şi nu se putea un meci mai greu. Deplasarea a fost lungă, ei stau bine în teren, sunt organizaţi şi extrem de agresivi. Dar noi am început bine, le-am dat gol. Ce mă nemulţumeşte e că am luat gol la o fază fixă. Pregătirea nu a fost aşa cum am vrut, am mai spus. Au venit mulţi jucători târziu şi de aceea am pierdut în repriza a doua din agresivitate. Felicit adversara, a jucat foarte bine şi sunt convins că puţine echipe vor lua puncte de la Botoşani", a spus Dan Petrescu, informează digisport.ro.

"Am avut penalti nedat şi a fost o eliminare stupidă. Eu de pe bancă am văzut că a fost 11 metri. Nu trebuia să dea roşu pentru că a rupt meciul. Nu a văzut, asta e. Dacă a greşit, a greşit involuntar. 100% asta. Oricum, dacă am juca într-o lume normală, Omrani ar trebui să joace meciul următor. Pentru ce a luat băiatul ăsta galben?", a spus Petrescu.

Formaţia CFR Cluj a remizat, scor 1-1, luni, în deplasare, cu FC Botoşani, în ultimul meci al primei etape a Ligii I. Clujenii au avut un jucător eliminat, pe Omrani, din minutul 72.

Pentru CFR a marcat Hoban, în minutul 10, iar pentru FC Botoşani a înscris Burcă, în minutul 31.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.