Antrenorul Dan Petrescu nu va sta pe banca tehnică a echipei CFR Cluj la meciul cu Universitatea Craiova, a anunţat managerul sportiv al clujenilor, Marius Bilaşco.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Speram să poată fi prezent, dar trebuie să respectăm protocolul şi conform acestuia mai are două zile de stat în izolare", a declarat Bilaşco.

Dan Petrescu nu a stat pe banca tehnică a echipei clujene nici la meciurile cu FC Botoşani şi FCSB, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Echipele Universitatea Craiova, ocupanta locului doi în clasament, şi CFR Cluj, liderul Ligii I, se întâlnesc, de la ora 20.30, în ultima etapă a play-off-ului primului eşalon.

CFR Cluj, de pe locul I, are 46 de puncte, din nouă meciuri, în timp ce Craiova, locul 2, a acumulat 44 de puncte, din opt meciuri.

În caz de egalitate, meciul se va decide după prelungiri şi eventual lovituri de departajare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.