Mijlocaşul Dan Nistor a declarat că este îmbucurător faptul că Dinamo a reuşit să revinăd e trei ori după ce a fost condusă în derbiul cu FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Într-un fel, sunt mulţumit de rezultat, cred că e echitabil. Îmbucurător este că am reuşit să revenim de trei ori, asta mă bucură cel mai mult. La noi se cam întâmplă (n.r. - să fie conduşi). Şi cu cei de la Voluntari am fost conduşi şi am revenit. Acum am fost conduşi de trei ori şi am revenit, sper să nu mai facem astfel de greşeli, nu îşi au locul în Liga I, nici la o echipă de talia noastră. Sunt impardonabile din punctul meu de vedere. Mă cunsoc cu domnul Dică foarte bine, de când dânsul juca la Piteşti, pot să spun că suntem prieteni şi de aici încolo îi urez multă baftă. Păcat, că a fost o sărbătoare atât în teren, cât şi în tribună, dar gazonul lasă de dorit. Nu este adevărat că am văzut în vestiar declaraţii ale lui MM Stoica sau ale domnului Dică. Ne bucurăm că am trecut acest test cu brio, avem forţă, avem un grup unit şi formăm o echipă", a declarat Nistor, la Digi Sport.

Echipa FCSB a încheiat la egalitate, duminică, pe Arena Naţională, scor 3-3 (1-1), cu formaţia Dinamo, în derbiul etapei a doua a Ligii I. Florinel Coman a marcat de două ori pentru FCSB.

Pentru FCSB au marcat Gnohere '10 şi Coman '55, '68, iar pentru Dinamo au înscris Axente '45+1, Nistor '61 şi Popescu '89.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.