Jucătorul Dan Nistor a declarat, joi seară, că fotbalul fără spectatori şi că parcă joacă meciuri amicale, chiar dacă partida câştigată de Universitatea Craiova, scor 2-0, cu FCSB, este importantă pentru titlul în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că am meritat victoria, suntem şi la antidoping şi ne pregătim să plecăm spre Călăraşi. Mi se pare normal să se facă astfel de teste. La gol, din piciorul meu a plecat mingea, mă bucur că am luat cele trei puncte. A fost un şut cu latul, mingea a intrat în poartă, asta contează. Asta nu e presiune, presiune era când era stadionul plin, acum parcă jucăm amicale. Fără spectatori, fotbalul e trist. Prefer să nu vorbesc despre arbitraj, sunt alte persoane care se ocupă de asta. Îmi doresc un egal la FCSB-CFR Cluj", a declarat Nistor, care i-a dedicat victoria lui Paul Papp, operat de curând la un picior.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Cicâldău ’38 şi Nistor ’63.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.