Tehnicianul Dan Alexa va rămâne la conducerea echipei Dunărea Călăraşi şi în sezonul viitor, a anunţat, miercuri, clubul retrogradat în Liga II.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma discuţiilor purtate, miercuri, de către preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, cu antrenorul Dan Alexa s-a hotărât ca proiectul fotbalistic de la malul Borcei să continue pentru Călăraşi şi pentru suporteri.

"Dan Alexa rămâne profesionistul care ne-a adus bucuria intrării în Liga 1. Datorită acestui om, am trăit momente de bucurie pe stadionul municipal, clipe istorice la care nici nu am visat vreodată. Eu continui să cred în Dan Alexa, are toată susţinerea mea pentru a rămâne la echipă. Şi-a asumat eşecul retrogradarii, este curtat de echipe mari... Şi când are inspiraţie şi când mai greşeşte, Alexa este al nostru. Sunt convins că vom reveni în prima linie a fotbalului românesc", a precizat Vasile Iliuţă

Dunărea Călăraşi s-a clasat pe penultimul loc în Liga I la finalul sezonului şi a retrogradat în divizia secundă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.