Antrenorul echipei Dunărea Călăraşi, Dan Alexa, a declarat că formaţia lui a dominat pe Dinamo, în meciul din prima etapă a play-out-ului, dar greşelile din apărare au făcut ca gazdele să se impună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am controlat marea majoritate a meciului, din păcate nu dăm gol, e ceva acolo, în ultima treime. Am început să avem posesie, am început să ne dominăm adversarii, dar rezultatul este mult mai important. Faţă de ceea ce am făcut până acum, am făcut greşeli pe faza de apărare şi nu numai linia de fund este vinovată. Am fost ceea ce nu trebuia să fim cu Dinamo în anumite momente. Dinamo e o echipă foarte bună de contraatac. După ce a marcat, Dinamo s-a apărat cu zece jucători în spatele mingii şi asta a fost. Dinu Gheorghe este un om de fotbal, care cunoaşte foarte bine fotbalul românesc şi te poate ajuta. Aveam nevoie de un om de calibrul dânsului. Aveam nevoie de un om de fotbal, care să fie în conducerea noastră", a declarat Alexa, la Telekom Sport.

FC Dinamo Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Dunărea Călăraşi, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Nistor, în minutul 24, şi Montini, în minutul 90+4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.