Agenţia mexicană de monitorizare a mişcărilor telurice, SIMMSA, susţine că a înregistrat un cutremur artificial în capitala Ciudad de Mexico, produs de fani, după golul marcat de Lozano în poarta Germaniei, la CM, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SIMMSA a făcut anunţul pe Twitter, postând şi o diagramă a seismului, care ar fi fost detectat de cel puţin doi dintre senzorii instalaţi.

 

Campioana mondială en titre Germania a fost învinsă, duminică, pe pe Stadionul Lujniki din Moscova, de Mexic, cu scorul de 1-0 (1-0), în etapa I a Grupei F a turneului final al CM.

În minutul 35, Lozano a finalizat o acţiune de contraatac din trei pase a mexicanilor. El a marcat după ce l-a driblat în careu pe Ozil, venit să acopere apărarea şi după ce a primit o pasa de la "Chicharito" Hernandez.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.