Echipa spaniolă Athletic Bilbao a dispus marţi seara, pe teren propriu, scor 2-0, de echipa Deportivo Alaves, într-un meci din optimile Cupei Spaniei. Învingătorii s-au calificat pentru sferturile de finală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de la Bilbao, de pe San Mames, a început cu Alaves forţând în atac şi cu un Ianis Hagi activ. În minutul 5 românul a şutat periculos la poarta gazdelor, dar goalkeeperul Agirrezabala a apărat şutul acestuia. Bilbao a echilibrat jocul şi a reuşit să înscrie în minutul 28, prin Asier Villalibre, care a deschis scorul din pasa lui Oihan Sancet. Tot Villalibre a stabilit rezultatul final în minutul 60, marcând cu o lovitură de cap din centrarea lui Oscar de Marcos.

Athletic Bilbao s-a impus cu 2-0 şi este a doua echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, după FC Sevilla.

La Alaves, antrenorul Luis Garcia l-a păstrat în teren pe Ianis Hagi pe toată durata partidei. Conform site-ului specializat Sofascore, Ianis a avut cel mai bun rating dintre jucătorii oaspeţilor, 7,0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.