Echipa naţională a Spaniei a dispus miercuri, scor 7-0, de echipa din Costa Rica, într-un meci contând pentru grupa E a Cupei Mondiale din Qatar. Este cel mai mare scor înregistrat la competiţia qatareză, şi unul din cele mai mari din istoria Cupei Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Doha, Spania a deschis scorul prin Dani Olmo, în minutul 11, şi l-a majorat în minutul 21, când Marco Asensio a reluat în plasă centrarea lui Jordi Alba. Scorul pauzei a fost stabilit de Ferran Torres, dintr-un penalti, în minutul 31. Acelaşi Ferran Torres a reuşit dubla cu un gol înscris în minutul 54. Gavi a înscris spectaculos, cu un drop, în minutul 74, pentru 5-0, urmat de Soler, cu gol în minutul 90, iar ultimul gol al meciului a fost opera lui Alvaro Morata, în minutul 90+2.

SPANIA: Unai Simon - Azpilicueta, Rodri, Laporte, Jordi Alba (Balde 64) - Gavi, Busquets (Koke 64), Pedri (Soler 57) - Ferran Torres (Alvaro Morata 57), Marco Asensio (Nico Williams 69), Dani Olomo. ANTRENOR: Luis Enrique

COSTA RICA: Keylor Navas – C. Martinez (Waston 46), Fuller Spence, Oscar Duarte, Calvo, Oviedo (Matarrita 82) - Campbell, Borges (Aguilera 72), Tejeda, Bennette (Bryan Ruiz 61) – Contreras (Zamora 61). ANTRENOR:Luis Fernando Suárez

Cartonaşe galbene: Calvo 68, Campbell 90+7

Arbitri: Mohammed Abdulla – Mohamed Al-Hammadi, Hasan Al Mahri (toţi din Emiratele Arabe Unite) – Ning Ma (China)

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.