Formaţiile Chelsea Londra şi Manchester United se vor întâlni în optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei, fază în care s-au calificat în urma unor victorii obţinute, miercuri seară, în faţa unor echipe din ligile inferioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chelsea a învins cu scorul de 7-1 formaţia de liga a patra Grimsby Town, iar United s-a impus cu emoţii în faţa echipei de liga a treia Rochdale, scor 6-4 în urma loviturilor de departajare.

Tot miercuri, Brighton, cu Tudor Băluţă integralist, a fost eliminată din Cupa Ligii de Aston Villa, care s-a impus cu scorul de 3-1, şi Reading, cu George Puşcaş pe teren din minutul 66, a pierdut în urma loviturilor de departajare confruntarea cu Wolverhampton, scor 3-5. Puşcaş a transformat una dintre loviturile de departajare.

Au mai acces în optimi, în urma partidelor de miercuri,echipele Burton Albion (liga a treia, 2-0 cu Bournemouth), Liverpool (2-0 cu Milton Keynes Dons), Oxford United (liga a treia, 4-0 cu West Ham) şi Sunderland (liga a treia, 1-0 cu Sheffield United).

În optimile Cupei Ligii vor avea loc următoarele partide: Everton – Watford, Manchester City – Southampton, Crawley Town – Colchester United, Oxford United – Sunderland, Aston Villa – Wolverhampton, Burton Albion – Leicester City, Chelsea – Manchester United şi Liverpool – Arsenal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.