Echipa engleză Manchester United a învins duminică, în deplasare, la lovituri de departajare, formaţia Brighton, în semifinalele Cupei Angliei. Scorul după 120 de minute a fost 0-0, iar Manchester United va juca finala cu Manchester City.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Semifinala dintre Brighton şi Manchester United şi-a consumat timpul regulamentar fără ca spectatorii să vadă vreun gol. Acelaşi lucru s-a întâmplat în cele două reprize de prelungiri, astfel că meciul s-a decis la lovituri de departajare.

Elevii lui Erik ten Hag au transformat toate loviturile, în timp ce jucătorii lui Roberto De Zerbi, de la Brighton, au ratat prin March. Manchester United s-a impus cu 7-6 la 11 metri.

Pentru Manchester United au transformat Casemiro, Dalot, Jadon Sancho, Rashford, Sabitzer, Weghorst şi Lindelof.

Finala Cupei Angliei se va disputa între Manchester United şi Manchester City, la 3 iunie, fiind programată pe stadionul Wembley.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.