Mijlocaşul echipei CFR Cluj Emmanuel Culio este convins că atât formaţia sa, cât şi FCSB vor mai pierde puncte în ultimele cinci etape ale play-off-ului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci echilibrat. Eu cred că prima repriză a fost echilibrată, a doua repriză, în ultimele 10-15 minute, CFR a fost mai bună, a avut o ocazie, a avut bară. Nu a fost un meci cu noroc pentru noi. Nu suntem mulţumiţi, echipa a vrut să câştige în această seară, să ne despridnem la şase puncte, dar nu s-a putut. A fost egal, cred că e bine. Nu am avut noroc să fie bine pentru noi. Pe teren propriu suntem mai tari, dar FCSB a avut jucători buni. Dacă aveam puţin noroc, meritam să câştigăm. Nu se schimbă şansele la titlu cu această remiză, nici dacă am fi câştigat nu se schimba nimic. În fotbal, într-un minut se schimbă tot. Nici FCSB, nici noi nu vom câştiga tot. Meciurile în continuare vor fi foarte grele", a declarat Culio, la Digi Sport.

Liderul CFR Cluj a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu a doua clasată, FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Clujenii au 38 de puncte, iar FCSB are 35. Pe locul trei este Universitatea Craiova, cu 30 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.