Campioana en-titre la baschet masculin, CSM Oradea, a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia CSU Sibiu, cu scorul de 71-64 (31-28), în al treilea meci din cinci programate în finala Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Watson 17 puncte, pentru gazde, respectiv Hardy 16, pentru CSU Sibiu.

În primele două meciuri ale finalei, CSM Oradea a câştigat, la Sibiu, cu 89-87 şi 64-62, astfel că scorul general a devenit 2-1.

Meciul patru al finalei va avea loc în 4 iunie, tot la Oradea, iar un al cincilea meci, decisiv, ar urma să aibă loc la Sibiu, în 7 iunie.

Prima echipă cu trei victorii la activ va câştiga titlul naţional.

Medalia de bronz a stagiunii a revenit echipei U Banca Transilvania Cluj, care a învins SCM U Craiova în două partide (89-82 şi 92-79).

Cele patru echipe s-au calificat în semifinale astfel: U Banca Transilvania Cluj (3-0 la general cu Steaua Bucureşti), CSM Oradea (3-0 cu BCMU Piteşti), CSU Sibiu (3-1 cu Dinamo Bucureşti) şi SCM U Craiova (3-2 cu SCM Timişoara).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.