Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti a învins luni, pe teren propriu, formaţia Potaissa Turda, cu scorul de 36-30 (20-13), în cea de-a doua partidă din trei programate în finala pentru medalia de bronz a Ligii Naţional. La general, 1-1, iar decisivul va avea loc la Turda, în 31 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul meci al seriei, Potaissa Turda a câştigat cu 26-24, astfel că este 1-1 la general.

Partida decisivă va avea loc joi, la Turda, pentru medalia de bronz a Ligii Naţionale. Pentru Potaissa va fi şansa de a cuceri şi o medalie internă, după ce a câştigat Challenge Cup în această lună.

În finala pentru titlul naţional, scorul este tot egal, 1-1, între Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti, după 25-27 şi 27-26 în primele două confruntări. Meciul decisiv va avea loc joi, de la ora 20.30.

Steaua Bucureşti s-a calificat în finală după ce a eliminat pe CSM Bucureşti în trei partide din semifinale (21-25, 28-25 şi 25-24), în timp ce Dinamo Bucureşti a trecut de Potaissa Turda în două meciuri (32-27 şi 26-25).

Deţinătoarea titlului naţional este formaţia Dinamo Bucureşti, care joacă a treia finală consecutivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.