Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti rămâne lider neînvins în Liga Naţională şi după confruntarea de joi, din etapa a 25-a, cu SCM Râmnicu Vâlcea, de care a dispus, la turneul de la Sfântu Gheorghe, cu scorul de 32-26 (17-13).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma rezultatului, CSM Bucureşti conduce clasamentul cu 70 de puncte, urmată pe podium de Minaur Baia Mare, cu 61, şi de SCM Râmnicu Vâlcea, cu 57.

Etapa a 25-a a înregistrat rezultatele: Gloria Bistriţa - Universitatea Cluj 28-22, Minaur Baia Mare - SCM Craiova 28-21, Rapid Bucureşti - Dacia Mioveni 36-21, Dunărea Brăila - Măgura Cisnădie 27-30, HC Zalău - Gloria Buzău 23-25, CSM Bucureşti - SCM Râmnicu Vâlcea 32-26.

Universitatea Cluj este retrogradată matematic după eşecul de joi, alături de Activ Ploieşti, care a ”stat” în această rundă. ”U” Cluj este singura echipă care a luat un punct liderului CSM Bucureşti în 25 de etape derulate până în prezent.

Etapele 26-27 se vor derula sâmbătă şi duminică, după care Liga Naţională programează ultimele trei etape ale sezonului între 17-20 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.