Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, va juca în prima partidă din grupa principală B a Ligii Campionilor, chiar cu deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, în deplasare. Gyor are 8 puncte, iar CSM Bucureşti 6, înaintea debutului din ianuarie 2019 a partidelor din grupă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Bucureşti a încheiat lider în grupa preliminară D a competiţiei, cu 8 puncte, dar a mers mai departe doar cu 6, din cauza înfrângerii suferite cu Vipers. La rândul său, Gyor a încheiat tot lider în grupa C, dar are 8 puncte, fiind neînvinsă în partidele din grupa preliminară.

Potrivit programului anunţat, luni, de EHF, cele două echipe se vor întâlni chiar în prima etapă a grupei B, între 25-27 ianuarie, pe terenul celor de la Gyor.

Grupa principală B va porni de la următoarea configuraţie: 1. Gyor 8 puncte, 2. CSM Bucureşti 6, 3. Vipers 4, 4. Krim 3, 5. FTC Budapesta 2, 6. Thuringer HC 1.

Programul CSM Bucureşti este următorul: Gyor – CSM, CSM – Krim Ljubljana, Thuringer HC – CSM, CSM – Gyor, Krim – CSM, CSM – Thuringer HC.

În grupele principale se va lupta pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, în care vor ajunge primele patru clasate, iar ulterior vor evolua pentru calificarea la Turneul Final Four.

Meciurile din grupele principale vor avea loc între 25 ianuarie – 10 martie 2019, cele eliminatorii din sferturi în 5-7 aprilie (turul) şi 12-14 aprilie 2019 (returul), iar Turneul Final Four va avea loc, din nou, la Budapesta, în 11-12 mai 2019.

În ultimele două sezoane, CSM Bucureşti a obţinut medalia de bronz a competiţiei, după ce în 2016 cucerea trofeul, şi se află la a patra participare consecutivă în Liga Campionilor.

Actuala deţinătoare a Ligii Campionilor este Gyor ETO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.