Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia Metz Handball, scor 25-22 (16-12), şi încheie pe locul 3 în grupa A. Clasamentul final al grupei va fi decis duminică, după jucarea ultimei partide a etapei a 14-a. Toate echipele din cele două grupe sunt calificate în optimi, conform deciziei EHF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot sâmbătă s-a mai jucat partida dintre Rostov - FTC Budapesta, scor 26-24.

În urma rezultatelor, Rostov încheie lider, cu 21 puncte, urmată de Metz, cu 20, CSM Bucureşti 17 şi FTC Budapesta 16.

În etapa a 14-a se mai joacă Rostov - FTC Budapesta Vipers - Krim (sâmbătă) şi Team Esbjerg - SG BBM Bietigheim (duminică).

Clasamentul final al grupei şi, implicit, tabloul complet al optimilor, vor fi stabilite după meciul de duminică.

Toate echipele din cele două grupe sunt calificate în optimile de finală, programate în 6-7 martie şi 13-14 martie, în urma unei decizii a EHF, care a anulat numeroase meciuri restante din motive pandemice, câştigate astfel la ”masa verde”, cu 10-0, de echipele obligate de adversare să accepte amânări.

În grupa B, SCM Râmnicu Vâlcea este pe locul 6, cu 8 puncte, şi ar urma să primească încă două puncte, după ce meciul său cu Brest, din ultima etapă, a fost anulat, condiţiile meteo nefavorabile din Franţa făcând imposibilă deplasarea echipei.

Tot duminică se încheie meciurile şi în grupa B.

Ulterior, în optimile de finală se va juca încrucişat, după Tabela Berger, locul 1 grupa A cu locul 8 grupa B, 2-7, 3-6, 4-5, pentru calificarea în sferturile de finală, programate între 3-11 aprilie, iar apoi pentru Turneul Final Four de la Budapesta, în 29-30 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.