CSM Bucureşti a pus în vânzare abonamentele pentru meciurile echipei feminine de handbal în sezonul 2018/2019, acestea fiind disponibile pe site-ul oficial al clubului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preţul abonamentelor a rămas neschimbat faţă de sezonul trecut, în funcţie de categoria selectată: 250 lei (peluză), 350 lei (tribună) şi 500 lei (lojă).

Abonamentele asigură accesul la meciurile echipei feminine de handbal din Liga Campionilor, Liga Florilor şi Cupa României, organizate de CSM Bucureşti pe teren propriu. Locurile sunt conform schemei Sălii Polivalente, iar în situaţiile în care meciurile se vor disputa în alte săli, abonaţii vor fi repartizaţi în zonele special amenajate. 

Zilele următoare se vor scoate la vânzare pe Entertix.ro şi biletele pentru primul meci din WOMEN’S EHF Champions League, care va avea loc la Sala Polivalentă, la 5 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.