Portarul ceh Jakub Krupa este noul jucător al formaţiei de handbal CSM Bucureşti şi este al şaptelea transfer al formaţiei din Capitală în această vară. Krupa vine din prima ligă spaniolă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După transferul tunisianului Marouene Maggaiez, cehul Jakob Krupa este al doilea portar străin care ajunge în această vară la CSM Bucureşti.

În vârstă de 33 de ani, Krupa vine de la CBM La Rioja, locul 4 în prima ligă spaniolă în sezonul precedent.

Are 1,94 metri înălţime şi 115 kilograme, iar statura impunătoare l-a ajutat să-şi construiască o carieră puternică, de-a lungul căreia a bifat 12 sezoane în cupele europene cu patru cluburi.

Internaţionalul ceh a debutat la HC Zubri, pentru care a jucat până în 2009, după care a trecut pe la Tatran Presov (2009-2015), KS Azoty Pulawy (2015-2016), HC Mulhouse (2016-2017) şi CBM La Rioja (2017-2018).

Cu CSM Bucureşti a semnat un contract valabil în următoarele două sezoane.

CSM Bucureşti a transferat până în prezent şapte jucători: Allahkaram Esteki, Sajad Esteki, Henrique Teixeira, Daniel Bera, Alexandro Pozzer, Marouenne Maggaiez şi Jakub Krupa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.