FRF a anunţat, joi, echipele care vor completa eşalonul al treilea al fotbalului românesc şi, printre acestea, nu se regăseşte şi CSA Steaua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aprobă referatul Managerului Direcţiei Competiţii a FRF cu privire la completarea locurilor vacante din cadrul Ligii 3, ediţia 2019/2020, rămase ca urmare a neînscrierii în competiţie a 3 cluburi care deţineau dreptul de participare în campionatul naţional Liga 3,  cu următoarele cluburi: ACS FC Agricola Borcea, LPS Cetate Deva şi CS Atletic Bradu (actual ACS Vediţa Coloneşti M.S.)", a decis, joi, Comitetul de Urgenţă al FRF.

CSA Steaua a ratat a doua oară la rând promovarea în Liga a III-a, dar a depus o cerere la FRF să fie primită în al treilea eşalon, în cazul în care se retrag cluburi din această divizie.

De asemenea, Comitetul de Urgenţă a aprobat ca grupările ACS Petrolul 52 Ploieşti şi Fotbal Club Rapid 1923 SA să participe în Liga a II-a, în sezonul 2019-2020, sub denumirea mărcilor Petrolul Ploieşti, respectiv Fotbal Club Rapid.

FRF a afiliat provizoriu clubul privat FC Argeş, în Liga a II-a, care va avea drept de promovare.

"Având în vedere Avizul Departamentului Juridic al FRF, aprobă cesionarea dreptului de participare în competiţii a echipelor de fotbal seniori şi juniori de la Fotbal Club Argeş Piteşti, club de drept public, către Asociaţia “Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş”, club de drept privat. În temeiul prezentei decizii, aprobă dezafilierea clubului Fotbal Club Argeş Piteşti şi afilierea provizorie a Asociaţiei Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş", a decis Comitetul de Urgenţă al FRF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.