Formaţia CS Mioveni a învins, miercuri, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci amical disputat la Buftea şi care a fost “presărat cu multe durităţi”, potrivit csmioveni.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Wright  ’32 şi Szilard Vereş ’77.

Csmioveni.ro notează că în prima repriză, Rusu a părăsit terenul pe targă. Acesta a fost dus la spital, după ce portarul l-a lovit cu pumnul în plină figură la un balon trimis în careu. La acea fază, spiritele s-au încins, arbitrul a dat penalty, dar Buziuc l-a ratat, portarul apărând. În prima parte Toma a mai suferit o intrare cu talpa pe gleznă, iar Rădescu a fost călcat pe mână.

FC Dinamo a început jocul în următoarea formulă: Eşanu - Nica, Ehmann, Patriche, Radu - Răută, Carp - Bordusanu, Matei, Sorescu – Ivanovski.

Pentru CS Mioveni au evoluat: Popescu – Ionuţ Rădescu (62 Dorinel Oancea), Alexandru Iacob, Adrian Scarlatache (62 Ionuţ Balaur), Garutti (65 Ionuţ Burnea), Dănuţ Şerbănică – Daniel Toma, Dumitriu (46 Vereş) – Alexandru Buziuc (65 Coman), Rusu (25 Albert Voinea, 60 Dat), Wright (46 Sanoh).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.