Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, că ar trebui să le fie ruşine celor care îl atacă în legătură cu licenţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am luat amendă pentru că am participat la conferinţa de presa. În cadrul unui club, doar antrenorii cu licenţă PRO pot participa la conferinţa de presă. Pe bună dreptate. Am voie să dau indicaţii de pe bancă, nu îmi poate impune nimeni acest lucru. Dacă ai licenţă, dacă ai hârtie, stai drept în faţa tuturor. Ei când antrenau la fel ca mine, nu mai erau deranjaţi. Sunt unii care au antrenat ani de zile. Lucrurile alea nu s-au spus. Sunt unii care au antrenat cu licenţa A în Liga 1 şi nimeni nu a intervenit. Acum suntem deranjaţi. Credeţi că dacă ai licenţa PRO şi ai rezultate eşti prin emisiuni tv sau acasă. Eu zic că nu. L-am vedea zi de zi la muncă. Eu am avut şansa mea. Am demonstrat că fac o treabă bună. Patronul e mulţumit. Credeţi că nu sunt şi alte cluburi care şi-ar dori un antrenor cu licenţa A pe bancă şi să fie în play off? Sunt şi au fost antrenori cu licenţa A în Liga 1 şi acum vorbesc de noi. Să le fie ruşine, spun că nu avem carte, că dăm bani. Pe mine m-a costat dublu să fac licenţa în Moldova. Pe mine mă costă undeva la 15 mii de euro. După fiecare modul pe care eu l-am făcut în Moldova trei zile, lumea nu ştie. Atacaţi-mă pe ceea ce fac. Regulamentul spune clar. Doar antrenorii cu licenţa PRO au voie la  Nu am niciun fel de problemă, dimpotrivă, e mai bine, poate mai scoteam vreun porumbel după meciuri”, a spus Croitoru la Digi Sport.

Formaţia FC Botoşani a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, liderul Ligii 1, CFR Cluj, într-un meci din etapa a opta a primului eşalon. Golul a fost marcat de Kage, în minutul 71.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.