Vicecampioana la baschet masculin CSO Voluntari a anunţat, luni, că a obţinut serviciile croatului Darko Planinic, care revine astfel în România, unde a mai jucat pentru U BT Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Unul dintre jucătorii cu cel mai impresionant CV care au trecut prin campionatul României revine în LNBM, de această dată la CSO Voluntari. El a mai bifat stagiunea 2019/2020 la U-BT Cluj-Napoca, an care, după cum ştiţi cu toţii, nu s-a încheiat pe parchet. Totuşi, pivotul, acum în vârstă de 31 de ani, a câştigat şi un trofeu în timpul petrecut acolo, Cupa României”, notează CSO Voluntari.

De-a lungul carierei, Darko Planinic a mai ajuns la echipe precum Maccabi Tel Aviv, Cibona, Buducnost, Grand Canaria sau Dinamo Sasaari, având şi prezenţe importante pentru echipa naţională a Croaţiei (Jocurile Olimpice de la Rio (2016), Eurobasket 2017 etc.).

Ultimul sezon l-a găsit în prima ligă din Turcia, la Aliaga Petkim Spor, unde a înregistrat medii de 8.4 puncte şi 4 recuperări pe meci, în doar 7 partide.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.