Otto Baric, fost selecţioner al Croaţiei, Austriei şi Albaniei, a încetat din viaţă, duminică, la Zagreb, la vârsta de 88 de ani, din cauza coronavirusului, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia croată a postat un anunţ în social media, fără să precizeze cauza decesului: “La vârsta de 88 de ani, Otto Baric a trecut în nefiinţă, astăzi, la Zagreb. A fost unul dintre cei mai de succes antrenori croaţi şi selecţionerul Croaţiei (2002-2004). Federaţia Croată de Fotbal transmite condoleanţe familiei sale”.

De-a lungul carierei, Baric a antrenat numeroase echipe, între care şi VfB Stuttgart (1985-1986), Rapid Viena (1982-1985, 1986-1988) şi Fenerbahce (1997-1998). Ultima dată, el a pregătit naţionala Albaniei, în 2006-2007. Cu Rapid Viena a obţinut zece trofee.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.