Jucătoarea Cristina Neagu a afirmat că naţionala României a făcut un meci bun cu Muntenegru, iar acum trebuie să se concentreze la partida de vineri cu Ungaria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O înfrângere la limită, după un meci bun făcut de noi. Luăm lucrurile pozitive din partida de azi, şi ne concentrăm deja pe meciul decisiv de vineri! Hai România", a scris Neagu pe Facebook.

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, miercuri, de selecţionata Muntenegrului, scor 27-26 (11-12) în grupa C a Campionatului Mondial.

Naţionala României a condus la pauză cu un gol şi în repriza a doua cu 21-17, dar muntenegrencele au reuşit să egaleze şi să apoi să câştige meciul.

În primul meci al grupei C, tricolorele au cedat la scor în faţa Spaniei, 16-31 (9-16), în al doilea au învins Senegalul, scor 29-24 (15-12), iar în al treilea s-a impus cu Kazahstan, scor 22-20.

Celelalte meciuri din grupa C, de miercuri, sunt Kazahstan – Spania şi Ungaria – Senegal.

În ultimul meci al grupei, echipa antrenată de Tomas Ryde şi Costică Buceschi, va întâlni Ungaria, vineri, de la ora 12.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.