Atacantul portughez Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze la vârsta de 36 de ani. El a reuşit să fie cel mai rapid jucător de pe teren în meciul Manchester United - West Ham United.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit clubului din Manchester, Ronaldo a atins viteza de 32,51 de kilometri pe oră în acea întâlnire.

Mult mai tinerii jucători Aaron Wan-Bissaka, 23 de ani, tot de United, şi Jarrod Bowen, de la West Ham, au fost înregistraţi cu viteze de 32,41 km/h, respectiv 31,29 km/h.

Revenit de curând la Manchester United, Ronaldo a reuşit să marcheze de patru ori în trei meciuri.

În partida disputată duminică, la Londra, Ronaldo a marcat în minutul 35 golul de 1-1, apoi Lingard a adus victoria oaspeţilor, în minutul 89.

În jocul de la Berna din Liga Campionilor, pierdut de United cu 2-1, cu Young Boys, vedeta portugheză a fost autorul reuşitei oaspeţilor.

La primul său meci de la revenirea la Manchester, el a înscris de două ori în victoria echipei antrenate Ole Gunnar Solskjaer în partida încheiată cu 4-1.

Chelsea, Liverpool şi Manchester United sunt pe primele trei locuri ale clasamenmtului din premierl League, cu câte 13 puncte în 5 etape.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.