Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care cere fanilor să stea acasă în aceste vremuri dificile pentru întreaga lume, dar şi să ajute personalul medical care luptă pentru salvarea de vieţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În aceste momente dificile pentru întreaga lume, să fim recunoscători pentru ceea ce contează - sănătatea noastră, familia noastră şi persoanele dragi. Staţi acasă şi haideţi să ajutăm personalul medical care luptă pentru salvarea vieţilor noastre", a scris Ronaldo pe reţelele de socializare, el postând o fotografie în care apare alături de trei dintre copiii săi: Eva, Mateo si Alana Martina.

Mesajul de luni a apărut după o polemică iscată deoarece Ronaldo, logodnica lui Georgina şi copiii lor au fost văzuţi la o plimbare prin Funchal. El însă nu a încălcat nicio regulă, deoarece în Portugalia măsurile de izolare nu sunt atât de riguroase faţă de cele din Italia.

Jucătorul de 35 de ani este în Portugalia din 10 martie, el plecând mai întâi pentru a fi alături de mama sa, care a suferit un atac vascular cerebral.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.