Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a declarat că a venit momentul pentru a deschide un nou capitol, prin transferul la Juventus, şi le-a transmis suporterilor clubului Real că anii petrecuţi la Madrid şi la campioana Europei sunt cei mai frumoşi din viaţa lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aceşti ani la Real şi în oraşul Madrid au fost fără îndoială cei mai frumoşi din viaţa mea. Am un uriaş sentiment de recunoştinţă pentru acest club şi pentru acest oraş. Pot doar să mulţumesc tuturor pentru afecţiunea primită. Cu toate acestea, cred că am ajuns în momentul de a deschide o nouă etapă în viaţa mea şi de aceea am cerut clubului să mă transfere. Îmi pare rău şi le cer tuturor, mai ales suporterilor, să mă înţeleagă (...) Vă mulţumesc tuturor şi mai presus de orice, cum am spus pentru prima dată pe stadionul nostru, în urmă cu nouă ani, <Hala Madrid!>", a declarat el, potrivit unui comunicat al clubului Real, potrivit lequipe.fr.

Clubul Real Madrid a confirmat oficial, marţi, transferul atacantului portughez Cristiano Ronaldo la campioana Italiei, Juventus Torino.

Suma transferului este de 105 milioane de euro, iar jucătorul va semna un contract pe patru ani, urmând a primi 30 de milioane de euro pe sezon.

Cristiano Ronaldo era la Real Madrid din vara anului 2009, după ce a mai jucat la Sporting Lisabona şi Manchester United.

Atacantul de 33 de ani a sosit la Madrid de la Manchester United, în schimbul sumei de 94 de milioane de euro. La formaţia madrilenă, el a marcat 451 de goluri în nouă sezoane, cele mai multe din istoria Realului.

Cu echipa madrilenă, portughezul a câştigat 16 trofee, între care de patru ori Liga Campionilor, ultimele trei la rând. De asemenea, la nivel individual, el a fost cucerit de patru ori Balonul de Aur, de două ori titlul The Best, acordat de FIFA, şi de trei ori Gheata de Aur.

El mai avea contract cu campioana Europei până în vara anului 2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.