Cristiano Ronaldo a fost transferat de la Real Madrid la Juventus, semnând un contract cu campioana Italiei, valabil patru sezoane, pentru un salariu anual de 30 de milioane de euro net. As notează că atacantul portughez nu a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume, în ciuda înţelegerii lucrative încheiate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El este al treilea jucător în clasamentul veniturilor, după argentinianul Leo Messi, care primeşte 40 de milioane se euro pe an de la FC Barcelona, şi după brazilianul Neymar, cu 36 de milioane de euro salariu de la PSG.

La Real Madrid, Ronaldo avea înainte de a pleca în Italia un salariu de 21 de milioane de euro.

Potrivit As, în Top 10 salarii mai sunt brazilianul Oscar, cu 24 de miloane de euro de la Shanghai SIPG, chilianul Alexis Sanchez, cu 23 de milioane de la Manchester United, francezul Antoine Griezmann, care încasează 23 de milioane de euro în noul contract semnat cu Atletico Madrid, germanul Mesut Ozil, cu 23 de milioane de euro de la Arsenal, argentinianul Ezequiel Lavezzi, cu 22 de miloane de euro de la Hebei Fortune (China), brazilianul Hulk, cu 20 de milioane de la Shanghai SIPG şi francezul Kylian Mbappe de la PSG, cu 18 milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.