Fundaşul echipei Astra Giurgiu, Cristian Săpunaru, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea din finala Cupei României, că el şi colegii săi au intrat puţin mai relaxaţi pe teren după pauză şi au comis greşeli uriaşe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E mai dureros să pierzi la loteria penaltiuri. A fost un meci frumos. Am dominat prima repriză, dar după aceea am făcut greşeli uriaşe. Sper ca la anul Astra să fie din nou sus. Trebuie să-i felicităm pe cei de la FC Voluntari, au meritat să câştige. În repriza a doua am intrat puţin mai relaxaţi pe teren. Nu ştiu ce se va întâmpla în vară, nu ştiu dacă rămân sau plec. Nu ştiu dacă la anul Astra va mai avea puterea de a se bate la titlu, mai ales că pleacă şi Şumudică. Pentru Edi Iordănescu aş face multe, dar mai e mult până el să semneze cu Astra", a spus Săpunaru la Digisport.

Formaţia FC Voluntari a învins, sâmbătă, la Ploieşti, echipa Asta Giurgiu, scor 6-4, la loviturile de departajare şi a câştigat Cupa României pentru prima oară în istoria sa.

Astra Giurgiu a deschis scorul prin Ioniţă, în minutul 36, FC Voluntari reuşind egalarea prin Marinescu, în minutul 83, din penalti.

La loviturile de departajare, pentru FC Voluntari au marcat Ad. Bălan, Marinescu, Voduţ, Ivanovici şi C. Achim. Pentru Astra Giurgiu au înscris Fabricio, Săpunaru şi Seto, iar Al. Stan a ratat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.