Cristian Ciocan (34 de ani) a pierdut prin KO tehnic în repriza a patra meciul pentru centurile WBO International şi WBC Silver la categoria grea

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În înfruntarea care a avut loc pe Wembley Arena, britanicul Joe Joyce (36 de ani) a început mult mai agresiv, punându-l în dificultate pe Cristian Ciocan, care a fost numărat pentru prima oară în repriza a treia.

În repriza a patra, Ciocan a fost numărat de două ori, iar atunci când a fost pus jos pentru a treia oară, arbitrul Victor Loughlin a oprit lupta, acordându-i victoria prin KO tehnic britanicului Joe Joyce, după numai un minut şi 20 de secunde scurse din repriza a patra.

Cristian Ciocan, care luptă sub numele Christian Hammer şi locuieşte în Germania, se află la a 10-a înfrângere în cariera de profesionist. Joe Joyce este neînvins, având 14 victorii, din care 13 prin KO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.