Directorul general al FC Dinamo, Alejandro Couto Lago, a declarat, sâmbătă, că arbitrul Radu Petrescu a influenţat rezultatul, prin penaltiul şi cartonaşul roşu incorect acordate, în repriza a doua a derbiului cu FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi nu am văzut, nu ştiu cum a văzut arbitrul. Acea decizie de arbitraj, penalti şi cartonaş roşu, a avut consecinţe asupra rezultatului. Era mai echitabil un rezultat de egalitate. Am avut o foarte bună atitudine şi am arătat un fotbal de calitate. (n.r. - despre o posibilă altercaţie al vestiare) Nu am văzut, nu pot să vorbesc. Nu am vorbit cu Contra, nu e momentul, el discută cu jucătorii, apoi cu presa. Ne vom gândi la ceea ce s-a întâmplat, vom analiza ceea ce s-a întâmplat, apoi vom lua o decizie (n.r. - dacă Dinamo va înainta un protest). Să vedem şi dacă merită. Dinamo a avut atitudinea corectă, a avut posibilitatea să întoarcă scorul", a declarat Couto.

Formaţia FCSB a învins echipa Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalti) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalti) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.