Aston Villa este interesată de împrumutul pe un sezon al portarului Costel Pantilimon de la Watford, a scris ediţia de duminică a The Sun, citată de hitc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Costel Pantilimon, 31 de ani, este jucătorul lui Watford, cu care mai are contract până în vara anului 2019. El a fost împrumutat în prima parte a sezonului la Deportivo La Coruna, apoi, din această iarnă, la Nottingham Forest, până la finalul ediţiei recent încheiate a campionatului.

Şansele românului de a reveni pe Vicarage Road şi de a rămâne în lot sunt mici, după ce Watford a obţinut de curând transferul portarului de 19 ani Pontus Dahlberg.

Formaţia din Premier League este interesată să-l vândă pe Pantilimon, însă ar accepta şi varianta unui împrumut până la finalul contractului, cu condiţia ca noua echipă să-i plătească salariul internaţionalului român.

Cu Nottingham Forest, Pantilimon a terminat pe locul 17 în Championship. În aceeaşi ligă secundă, Villa s-a clasat pe locul 4 şi a ratat promovarea la ultimul meci de baraj, pierdut în faţa celor de la Fulham, cu 0-1, pe Wembley.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.