Portarul Costel Pantilimon a semnat un contract pe trei ani cu gruparea din liga a doua engeză Nottingham Forest, la care a fost împrumutat sezonul trecut, de la Watford.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transferul definitiv la Nottingham s-a făcut la dorinţa expresă a antrenorului Aitor Karanka. 

"L-am dorit să revină deoarece el a fost important pentru noi şi pentru că noi am fost importanţi pentru el. Uneori oamenii uită că el nu a jucat foarte mult în ultimii ani. În acelaşi timp, el a fost bun pentru noi, iar clubul, staful şi toţi ceilalţi au fost buni cu el. Cred că este relaţia pe care trebuie să o creăm cu fiecare jucător", a declarat Karanka.

Pantilimon a sosit pe City Ground la 31 ianuarie, iar de atunci a apărat în 13 meciuri jucate de "pădurari" (14 goluri primite în total), dintre care patru au fost fără gol primit

Costel Pantilimon a fost jucătorul lui Watford, cu care mai avea contract până în vara anului 2019. El a fost împrumutat în prima parte a sezonului trecut la Deportivo La Coruna, apoi la Nottingham Forest.

Înainte să ajungă la Watford, în inauarie 2016, Pantilimon, 31 de ani, a mai evoluat la FC Politehnica Timisoara, Manchester City şi Sunderland.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.