Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că pentru naţionala României urmează patru finale, referindu-se la cele patru meciuri rămase din preliminariile Euro-2020. El a apreciat că dacă aceste meciuri vor fi câştigate, atunci România va reuşi calificare la CE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Urmează patru finale şi depinde doar de noi. Orice pas greşit va însemna şanse mult mai mici de calificare, dar dacă vom câştiga toate cele patru meciuri vom merge la Campionatul European. Mi-ar plăcea să joc ca echipa Spaniei, dar trebuie să ai şi jucători pentru asta. Pentru Malta, le-am transmis jucătorilor că trebuie să marcheze cât mai repede şi să dăm cât mai multe goluri pentru că la final contează şi golaverajul. Malta este o echipă bine organizată din punct de vedere defensiv, la primul meci ne-a făcut presing mare, doar faptul că am dat gol repede, ne-a făcut meciul mai uşor", a declarat selecţionerul.

Cosmin Contra nu a dorit să răspundă la o întrebare legată de o eventuală remaniere a lotului, după ce a afirmat că jucătorii au intrat cu teamă la meciul cu Spania.

Naţionala României întâlneşte Malta, duminică, de la ora 19.00, în preliminariile Euro-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.