Selecţionerul Cosmin Contra a afirmat, luni seară, că la echipa naţională nimeni nu se dă bătut, subliniind că toţi cei care au criticat selecţionata ar trebui să se uite la CV-ul lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu pot să spun că nu mă deranjează anumite lucruri spuse de foşti jucători ai naţionalei sau de foşti antrenori ai naţionalei. Le transmit un lucru: când vor fi ei antrenori aici, să facă ce schimbări vor ei. E simplu să critici şi să nu analizezi ce s-a întâmplat. Au fost 7 jucători tineri în Suedia. A fost prima înfrângere a mea într-un meci oficial şi se dă în mine şi în jucători. Să vorbim că nu am experienţă, când am atâtea meciuri în Liga 1 fără înfrângere. Am câştigat o Cupă, o Cupă a Ligii, aproape am luat un campionat cu Dinamo când nimeni nu ne dădea vreo şansă. Cine vorbeşte mai bine ar lua CV-ul meu şi l-ar analiza. La echipa naţională e un spirit şi nu ne dăm bătuţi niciodată", a declarat Cosmin Contra.

Naţionala României a fost învinsă de Suedia, scor 2-1, în preliminariile Euro-2020, iar, marţi, va juca împotriva Insulelor Feroe.

viewscnt

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.