Directorul departamentului pentru sănătate publică din Liverpool, Matthew Ashton, a apreciat că sporirea numărului de cazuri de infectare cu coronavirus în oraşul englez ar putea fi influenţată şi de meciul disputat de FC Liverpool pe teren propriu cu echipa Atletico Madrid, în Liga Campionilor, în 11 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu a fost o decizie bună să se joace meciul. Oamenii nu iau decizii proaste intenţionat, poate că Guvernul nu a luat destul de în serios epidemia. Chiar dacă nu vom şti niciodată, meciul ar putea fi unul dintre evenimentele care au influenţat epidemia la Liverpool", a declarat Ashton, conform lefigaro.fr.

Potrivit ultimului bilanţ oficial, în Regatul Unit se înregistrează 33.718 de contaminări şi 2.921 de morţi. 400 de cazuri sunt confirmate la Livepool.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.