Bayern Munchen a anunţat, sâmbătă, că mijlocaşul Corentin Tolisso va primi o amendă deoarece şi-a făcut un tatuaj în această săptămână, ceea ce contravine protocolului de igienă stabilit de federaţia germană şi implementat de cluburi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tolisso nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Hoffenheim, din Bundesliga.

“Suntem recunoscători că în prezent se pot disputa meciuri în Bundesliga, în ciuda pandemiei de coronavirus. O condiţie pentru disputarea meciurilor este ca jucătorii, antrenorii şi stafurile să se conformeze regulilor de igienă ale federaţiei într-un mod exemplar. Corentin Tolisso a încălcat regulile, cu toate că oficialii clubului i le-au comunicat clar tot timpul. Nu tolerăm astfel de încălcări. Astfel, îi vom da o amendă consistentă lui Corentin Tolisso, sumă care va fi apoi donată”, a declarat Karl-Heinz Rummenigge, CEO al Bayern Munchen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.